Flot kinesisk pelssalg den 10.10. - Stigning på ca. 20 procent

Disse minkpelse fra hhv. LierKiss og Cherie var nogle af de mest sælgende styles.

Double 10, som denne salgsdag også kaldes, er blevet en kæmpe mulighed for at få afsat pels. I år er pelssalget estimeret til omkring 45.000 styks alene denne dag på den kinesiske onlinesalgskanal, Taobao. Det svarer til en stigning på ca. 20 procent i forhold til sidste år.

- Vores samarbejdspartnere er meget tilfredse med salget. Det giver helt klart noget optimisme i forhold til pelsdetailsæsonen, som står lige for døren, siger Kasper Scott Reinbacher, salgsdirektør, Kopenhagen Fur.

En af Kopenhagen Furs samarbejdspartnere, VIYA, kunne skrive ordrer i bogen den 10.10. for en halv mia. kr., herunder for ca. 7.200 minkpelse.

Men det er ikke nok til at tage førstepladsen for antal solgte minkpelse denne dag. Den tager de to samarbejdspartnere, Cherie og LierKiss, som hver afsatte omkring 12.000 styks.

Pels går som varmt brød online

Ifølge Kasper Scott Reinbacher er der kommet større konkurrence i onlinesalg af pels i Kina, fordi det har vist sig som en god salgskanal, og der er kommet mange nye forretninger til. Det giver alt andet lige et større behov for skind.

- Vi kan konstatere, at efterspørgslen er der, og forventningen er, at det også vil kunne ses i salget hos de fysiske pelsforretninger, siger han.

Næste store onlinesalgsdag er 11.11., også kendt som Singles Day, der ikke længere kun er et kinesisk fænomen, men har bredt sig til resten af verden.