Stort pelsmodeshow i Vejen

danske minkavlere vejen

De lokale minkavlere holder skindudstilling med modeshow i samarbejde med Sportshotel Vejen, og du er inviteret.

Fredag 8. februar slår Sportshotel Vejen dørene op til skindudstilling med minkavlere fra Fyn og Sydjyllands Pelsdyravlerforening. 

De viser deres bedste skind frem til de interesserede fremmødte og står klar til at fortælle om deres minkavl og livet på en minkgård.

”Jeg glæder mig til en rigtig god dag i selskab med mange avlere, og så glæder jeg mig også til at møde en masse, lokale mennesker og give dem en god oplevelse i Vejen,” fortæller Peter Hindbo, der er minkavler i Jordrup og medarrangør af udstillingen.

På skindudstillingen vil der også være et pelsmodeshow, hvor lokale modeller viser smukke pelse frem fra buntmager Ole B. Christensen og Kopenhagen Fur. Fodboldspilleren Lotte Troelsgaard er en af de modeller, du kan opleve på catwalken.

På dagen kan du også købe fine pelsdesigns og accessories til fordelagtige priser fra Ole B. Christensen og Oh! by Kopenhagen Fur, ligesom det unge og spændende modemærke Furbysofie også er at finde på udstillingen. Alle gæster får en lille forfriskning i form af et glas bobler og snacks.

Hvor og hvornår?

Udstillingen begynder fredag den 8. februar 2019 kl. 14 og varer frem til kl 17.

Selve modeshowet begynder kl. 14.30.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.