Galleri: 400 gæster lagde vejen forbi Vejen

Skindudstillingen i Vejen for de fynske og sønderjyske pelsdyravlere blev vel modtaget af de cirka 150 til 200 avlere, som lagde vejen forbi udstillingen fredag d. 9. februar.

For de cirka 200 gæster der havde besluttet, at de ville opleve en skindudstilling for første gang, var det ligeledes en sjov oplevelse. I Vejen kunne de nemlig opleve nogle af Danmarks flotteste skind og se den seneste pelsmode.

- Det er første gang, at vi holdt skindudstilling i Sportshotel Vejen, og jeg må sige, at vi var rigtig glade for stedet. Det gav os en særlig dynamik, at vi kunne samle udstilling, modeshow og pelsbutikkerne på et gulv, fortæller minkavler Peter Hindbo, som var en af arrangørerne bag udstillingen.

- Gæsterne var særlig glade for vores pelsbutikker, som havde taget opstilling, og det er min fornemmelse, at de oplevede en positiv interesse, tilføjer han.

Et tiltrængt pusterum

Peter Hindbo fortæller også, at stemningen blandt de danske avlere var rigtig fin. Landets skindudstillinger er en mulighed for avlerne til at diskutere skindkvalitet, pelsning, avlsarbejde og meget mere.

- Og det er netop vigtigt for os, at vi bevarer det fokus på kvalitetsarbejdet, og jeg må sige, at det skinner igennem. Der var mange flotte skind under udstillingen, virkelig et højt niveau, siger Peter Hindbo.

- Jeg tor, at der i år var lidt flere avlere under skindudstillingen end tidligere. Det skyldes nok, at vi holder det i nye lokaler, så nysgerrigheden har været stor. Men vi oplever også et presset minkmarked, så jeg tror, at udstillingen har været et tiltrængt pusterum, hvor avlerne kunne vende deres tanker med hinanden. Jeg kunne mærke en rigtig fin stemning imellem avlerne, siger han.

 

Læs også: Nordjylland byder velkommen til skindudstilling