Pelshus får vækstpris for 5. gang

Danske Minkavlere gazelle prisen

Stigende efterspørgsel på ægte pels gør det danske pelsmodehus, NATURES Collection til femfoldig vinder af Børsens Gazelle-pris. Prisen gives til vækstvirksomheder, og NATURES Collection kan således se tilbage på en Gazelle-vækst på intet mindre end 1.750 % siden 2010.

- Det er naturligvis en fantastisk pris at modtage, og den femte i træk er noget helt særligt for os. Der er ingen virksomhed, som kan leve af priser på kaminhylden, men det er en stor anerkendelse af vores hårde arbejde, vore dedikerede medarbejdere og vores tætte samarbejde med loyale kunder, siger grundlægger og CEO Lasse Pedersen.

Opskriften til den store vækst har hidtil været enkel, og det er fortsat virksomhedens mål ’’at levere de bedste produkter og en ekstraordinær høj service til vores lokale og internationale kundeportefølje”.

-  For at gøre dette bruger vi vores markedsposition, indsigt og ikke mindst års erfaring. Derudover er der en stærk stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter og der er næppe et mere bæredygtigt produkt end ægte skind og pels, forklarer Lasse Pedersen.

Sustainable-darling

Skind og pels har længe været modeindustriens ’sustainable-darling’, med lang levetid, et lavt miljømæssigt fodaftryk, samt 100% biologisk nedbrydelighed. Denne tendens kan tydeligt aflæses i virksomhedens regnskaber og ifølge budgetterne for både 2018 og 2019 ser udviklingen ud til at fortsætte

- Den moderne miljø- og politisk bevidste forbruger fravælger i stigende grad ’fast fashion’ og vil have 100% naturlige produkter, som laver et så lille miljømæssigt fodaftryk som muligt. Denne tendens er vi overbeviste om forsætter, og det øger naturligvis også vores investeringsvillighed i endnu bredere kollektioner, teknologi og danske arbejdspladser, siger Lasse Pedersen.

Gazelle-prisen

Det danske dagblad Børsen uddeler hvert år Gazelle-priser til landet hurtigste voksende virksomheder. For at blive Gazelle virksomhed skal virksomheden præsentere vedvarende vækst og skal minimum have fordoblet virksomhedens bruttoresultat indenfor en fireårig periode. Desuden kræves et positivt resultat af den primære drift og en stigning i omsætningen hvert enkelt år.