Kopenhagen Fur Pelsgolf 2018

Kopenhagen Fur Pelsgolf 2018

Tilmeldingen fortsat er åben, vi har nogle få pladser tilbage.

Så er det igen den tid på året, hvor golfelskende andelshavere og medlemmer af pelsbranchen kan nyde et slag golf. I år foregår det ved Skærbæk Mølle Golfklub. Banen ligger i et utroligt smukt og naturskønt
område. Det er en udfordrende bane, som ligger i let kuperet terræn med skov, lyng, sø og vandløb.

Du kan tilmelde dig via denne mail. 

Ved tilmeldingen bedes du oplyse: navn, adresse, mailadresse, mobilnummer, hjemmeklub, medlemsnummer og aktuelt handicap (hcp). 

Deltagelse

For at være med i Pelsgolf skal du være medlem af en golfklub, og dit registrerede handicap må højst være 44. Alle pelsdyravlere med familie og ansatte i firmaer med tilknytning til pelsdyrerhvervet kan deltage i matchen.

Mødetidspunkt og spilleform

Der vil være fælles morgenbord fra kl. 08.00, og alle deltagere møder senest kl. 08.15. Der bliver kanonstart kl. 09.00 i umiddelbar forlængelse af morgenmaden. Pelsgolf vil blive spillet som almindelig Stableford.

Matchfee

Matchfee inkl. morgenbord, frokost og kaffe efter matchen er på i alt kr. 490.

Har du brug for en overnatning inden matchen?

Vi har forlods reserveret et antal værelser og hytter i Ansager Musik Hotel fra onsdag den 29. august til torsdag den 30. august. Opholdet er inkl. en øl eller vand ved indtjekningen og med en dejlig 3 retters menu onsdag aften. Opholdet koster kun kr. 499 pr. person i dobbeltværelse og kr. 749 pr. person i enkeltværelse. Der vil være fælles middag onsdag aften kl. 19.30. Der er tale om et helt særligt introduktionstilbud, og derfor er prisen virkelig attraktiv. Du kan bestille overnatningen samtidig med din tilmelding til Pelsgolf.

Spil om onsdagen den 29. august

Klubben har tilbudt en særlig lav greenfee på kun kr. 150 for dem, som vil prøvespille banen om onsdagen. Vi har forhåndsreserveret starttider mellem kl. 12.30 og kl. 14.30, og du skal kontakte Skærbæk Mølle Golfklub på tlf.
6177 1718,

Margit Nyland Andersen, hvis du vil have en starttid mellem kl. 12.30 og kl. 14.30.

Buggy

Bestilling af en buggy til onsdag og til Pelsgolf torsdag kan ligeledes ske ved kontakt til Skærbæk Mølle Golfklub på tlf. 6177 1718, Margit Nyland Andersen. Klubben råder over et begrænset antal buggyer, så du skal være hurtig med din bestilling.