Galleri: Vintertøj til Namibia

Kopenhagen Furs velgørenhedspartner i Namibia har uddelt vintertøj i Namibia

Mens vi i Danmark har let ved at holde varmen takket være rekord-sommeren, så er der lidt mere køligt i Namibia på denne tid af året. Særligt om aftenen og natten, hvor snittemperaturen kan falde til 7 grader i ørkenlandet ved den sydvestlige afrikanske kyst. Derfor uddelte SPES Charity igen i år ting, som kan hjælpe fattige børn med at holde varmen.

SPES Charity står blandt andet for den daglige drift af Kopenhagen Furs børnehaveprojekt, hvor omtrent 30 børnehaver modtager støtte fra Kopenhagen Furs avlere og medarbejdere.

SPES Charity står også for Charity Winter Project, som løber af stablen hver juni, hvor det er køligt i Namibia. Her blev der uddelt huer, tørklæder, handsker og varme sokker til de små børn fra Katutura, som er et kæmpe slumkvarter udenfor Windhoek.

I Charity Winter Project fik SPES Charity også støtte fra blandt andet Kopenhagen Furs avlere og medarbejdere, som donerer til Kopenhagen Furs Velgørenhedsforening.

- Projektet afhænger i høj grad af donationer og frivillige. Så en stor tak til alle vores fantastiske sponsorer og frivillige, siger Esme Coetzee, Manager, SPES Charity.