Galleri: Pels og design tiltrak 3000 gæster

Skagen Food & Design Market summede med aktivitet, da den blev afholdt under den sidste sommersol i Skagen.

- Det kørte fantastisk i år. Vi havde en rigtig flot stand, og der er mange mennesker, der har været forbi og vist interesse for os.

Sådan siger minkavler Hanne Kristensen om det netop afsluttede Skagen Food & Design Market. Knap 3000 mennesker havde lagt vejen forbi den tidligere fiskeauktionshal på Skagen Havn, og stemningen var i top i løbet af de to dage, hvor messen fandt sted.

- I år havde vi også fokuseret på WelFur og bæredygtighed. Det fanger folk. Samtidig sker der noget nyt, og vi tænker anderledes, siger Hanne Kristensen.

Hanne Kristensen stod ved roret for hovedsponsor Kopenhagen Furs stand. Blandt gæsterne på standen var socialdemokratisk partiformand Mette Frederiksen, MF Bjarne Laustsen (S) og borgmester Birgit Hansen (S) også at finde, hvor de nysgerrigt så med, da buntmager Sofie Merete Erichsen fremviste arbejdet med de allernyeste pelsteknikker.

Udover en farverig stand var der begge dage et modeshow med pelse fra Kopenhagen Furs samling af unika-pelse og pelse fra Ole B. Christensen. I stedet for professionelle modeller gik der i stedet folk fra lokalområdet ned ad catwalken. Heriblandt Bjarne Laustsen og hans kone Solvejg Laustsen.

- Som noget nyt var der i år et modeshow. Vi valgte at trække på lokalområdet og bruge nogle mere jordnære mennesker som modeller. Det gik rigtig godt, og folk har virkelig rost showet efterfølgende, siger Hanne Kristensen.