Farverig pels i verdensklasse på Odense Blomsterfestival

Kopenhagen Fur

Hvad har blomster og pels med hinanden at gøre? Det kan du opleve, når Odense Blomsterfestival slår dørene op til endnu et farverigt arrangement, hvor Kopenhagen Fur præsenterer et blomstrende og farvestrålende modeshow lørdag d. 18. august kl. 12.30 på Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik.

Temaet for årets festival er ”Cycling-Recycling”, og der bliver lagt vægt på bæredygtighed, grønt fokus og genbrug. Ord og værdier, der også kendetegner den cirkulære tankegang som både dansk minkavl og pelsmoden er bygget på.

Til Kopenhagen Furs modeshow vil man kunne opleve farverige pelse, der er skabt af både kendte og mindre kendte designere, som alle har ladet sig inspirere af natur og blomster. Scenen bliver desuden udsmykket af den lokale blomsterdekoratør Nikolaj Valentin, hvis smukke dekorationer vil spille sammen med moden på catwalken.

Lokal minkavler står bag modeshow

Minkavler Martin From fra Fyn er initiativtager til Kopenhagen Furs deltagelse ved festivalen, som han synes er en god anledning til at vise den danske pels frem – ikke mindst på grund af årets tema:

- Der er mange muligheder med pels som materiale, og det er derfor, at vi skal vise, hvad vi kan med det. Samtidig vil vi gerne vise, at pels også kan være anderledes, nytænkende og ungt, og vi glæder os til at vise publikum, hvordan dansk pels også kan se ud , siger Martin From.  

Både før og efter showet vil det være muligt at købe fine pels-accessories fra Oh! By Kopenhagen Fur, ligesom det vil være muligt for gæsterne at få en snak med avlerne efter showet. 

Modeshowet varer ca.15 min., det er gratis, og alle er velkomne.