Galleri: Farmerdagen i Herning er skudt i gang

September-auktion i Glostrup og Farmerdag i Herning. Landets minkavlere kan sagtens fylde dagen med aktiviteter i den ene eller den anden ende af landet.

Farmerdagen i Herning Messecenter er en mulighed for avlerne for at indsamle faglig viden og samtidig få en hyggelig snak med kollegaer fra hele landet.

Kopenhagen Rådgivning, Avlerservice og Kopenhagen Fur's kvalitetsafdeling har allerede indfundet ved deres stand og er parate til at give gode råd til spørgelystne avlere.

Under sidste års Farmerdag lå besøgstallet på 800 mennesker, der både tæller minkavlere, familie venner og udstillere. Dette års arrangement forventes, at kunne tiltrække mindst lige så mange.

47 udstillere på messen

Rådgivning om økonomi, huld, foder og meget mere kan man selvfølgelig snildt finde under Farmerdagen, men pelsningsrådgivning forventes at være det bærende i Herning. Medarbejdere ved Kopenhagen Furs egen stand vil vise de bedste metoder til pelsning og kvalitetssikring, så pelskvaliteten kan forblive i top og fejlraten i bund.

Farmerdagen åbent frem til klokken 16.00 i dag, dermed er der lagt op til en god start på weekenden for de gæster, som lægger vejen forbi Hal M i Messecenter Herning.