Kopenhagen Fur med kronprinsparret på eksportfremstød i Japan

Kopenhagen Fur Japan royal couple

Sammen med kronprinsparret, 54 øvrige udvalgte danske virksomheder og fire ministre er Kopenhagen Fur i øjeblikket en del af en stor, dansk erhvervsdelegation, der er rejst til Japan for at styrke samhandlen og Danmarks position i landet.

 

Med kronprinsparret i spidsen er den største danske erhvervsdelegation i Japan nogensinde i disse dage på erhvervsfremstød.

Anledningen er 150-året for den diplomatiske relation mellem Danmark og Japan, og fremstødet har til formål at styrke salget af dansk design, danske fødevarer og sundhedsprodukter i Japan.

Ud over kronprinsparret og Kopenhagen Fur består delegation af 54 øvrige danske virksomheder, flere store erhvervsorganisationer og fire ministre - udenrigsminister Anders Samuelsen, sundhedsminister Ellen Trane Nørby, miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen og kulturminister Mette Bock.

Pelsdesign fremvist i Tokyo

Onsdag den 11. oktober var Kopenhagen Fur sammen med 11 andre danske virksomheder repræsenteret ved en såkaldt 'Design Lounge' på Hotel Gajoen i Tokyo, hvor den officielle åbning af erhvervsfremstødet samtidig foregik.

På Kopenhagen Furs stand tog administrerende direktør Jesper Uggerhøj og Kopenhagen Furs største japanske kunde Yoshitake Ninomiya (Noa Ltd.) imod delegationen (se billede).

Her kunne delegationen se på pelsdesign fra Kopenhagen Fur Studio, og Jesper Uggerhøj fortalte om Kopenhagen Furs samarbejder med det japanske designuniversitet Mode Gauken og Japan generelt.

Efterfølgende var Jesper Uggerhøj med i et designpanel med bl.a. administrerende direktør for Dansk Design Center, Christian Bason, og administrerende direktør for Fritz Hansen, Jacob Holm.

Her fortalte Jesper Uggerhøj om WelFur, og hvordan Kopenhagen Fur involverer sig i alle dele af værdikæden.

Om aftenen skal Jesper Uggerhøj til middag hos den danske ambassadør i Japan, Freddy Svane, og torsdag aften skal han til gallamiddag, hvor flere fra den japanske pelsbranche også deltager.