Dronningen hyldede fødevareerhvervet

Kopenhagen Fur var repræsenteret ved Hendes Majestæt Dronning Margrethes traditionsrige koncert på Fredensborg Slot. Kreativ chef for Kopenhagen Fur Studio, Julie Marie Iversen, var inviteret med til koncerten, som i år havde fokus på miljø- og fødevaresektorens betydning for det danske samfund.

Aftenen var en anerkendelse af, at eksporten fra den danske fødevaresektor udgør en væsentlig del af dansk eksport - samlet set udgjorde den en fjerdedel af Danmarks samlede vareeksport i 2015. Derudover har kongehuset også med denne Fredensborgkoncert fokus på, at miljø- og fødevaresektorens er internationalt kendt for at være i front, når det gælder bæredygtighed, sundhed og kvalitet. Kopenhagen Fur er netop frontlinje-virksomhed, som kontinuerligt kæmper for at fremme dyrevelfærd og bæredygtig produktion samtidig med at være førende på eksportsiden.

H.M. Dronningen, H.K.H. Kronprinsen, H.K.H. Prins Joachim og H.K.H. Prinsesse Marie deltog fra den kongelige familie. Blandt de inviterede var en bred vifte af deltagere fra hele miljø- og fødevarebranchen samt Esben Lunde Larsen, miljø og fødevareminister og Karen Elleman, minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde.