Pro-pels-demo marcherede i Herning

'We want fur!' Det er nok første gang, at en demonstration angående pels har været så farverig som denne torsdag i MCH Messecenter Herning, hvor smarte unge mennesker slog et slag for pelsværket iklædt tidens smarte pelsgevandter.

Showet var en del af Kopenhagen Furs årlige skindudstilling, og modeshowets modeller bar skilte som 'Make Fur, Not War' og 'Hellere gå i pels end gå nøgen' som en variation over den mere ufestlige anti-pelsaktivisme.

Som demonstration måtte det velkædte selskab selvfølgelig bevæge sig gennem Herning Messecenter. Ud over at idéen var sjov og alternativ, så var der også en praktisk fordel, bemærker blandt andet Maria Ravnskjær, der er Sales and Global Agent Support hos Scansteel Foodtech.

- Det fik gæsterne rundt på udstillingen i stedet for at samle dem alle sammen inde på midten. Det var sjovt at have så mange mennesker ved standen, som vi aldrig har haft før," siger hun.

Der vil være modeshow igen på Kopenhagen Furs skindudstilling i Herning fredag 31. marts klokken 11.30 og 15.00 samt lørdag 1. april 14.00.