Kom og se pelsdyrene på Roskilde Dyrskue

Både mink, chinchilla og ikke mindst pelsdyravlere er med, når der er Roskilde Dyrskue den 26.-28. maj i Kristi himmelfartsferien. Det giver dyrskuets gæster en oplagt mulighed for at se dyrene og i det hele taget blive klogere på pelsdyravlen i Danmark.

- Vi er meget glade for at have de levende dyr med igen i år. Det er vigtigt for os som avlere, at folk kan opleve hele processen, så vi håber at se så mange som muligt på Roskilde Dyrskue, siger minkavler Ann-Mona Kulsø Larsen, der er formand for Sjællands Pelsdyravlerforening.

Der er også mulighed for at lære noget om produktet minkpels. Buntmagere fra Kopenhagen Fur Studio vil være til stede, så dyrskuegæster kan lave deres egen pelsaccessory i samarbejde med en professionel buntmager. Det sker for et beskedent beløb, som går til velgørenhed i Namibia.

Derudover vil der være mulighed for at købe lækkert pelsværk hos Furbazaar - eller vinde skønne pelsaccessories i Kopenhagen Furs konkurrence.

Alt dette sker i Roskilde Dyrskues Hal 2 gennem hele Kristi himmelfartsweekenden. Mere information om, hvad Roskilde Dyrskue kan tilbyde, findes på den officielle hjemmeside www.roskildedyrskue.dk.