Sorteringssæsonen skudt i gang hos Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur flowpacker in sorting area

Flowpacker i fuld sving. Hos Kopenhagen Fur er det planen, at alle minkskind være flowpackede fremover. Det sikrer minkskindene bedre under transport og opbevaring.

De danske avleres minkskind er begyndt at trille ind i sorteringshallerne på Langagervej i Glostrup.

På denne stille villavej ligger verdens førende pelshus, og Kopenhagen Furs sorteringspersonale er gået i gang med at sortere de mange skind for at gøre klar til Kopenhagen Furs første auktion i 2018.

- Det er altid et glædeligt øjeblik for os, når vi kan byde vores kollegaer velkommen tilbage, og der kommer gang i den ved sorteringsbordene og vores maskiner, siger Bjarne Rasmussen, kvalitetsansvarlig hos Kopenhagen Fur.

Nye kollegaer

Kopenhagen Fur har også ansat 50 nye skindsortererer. De skal hjælpe med at køre de mange skind igennem i løbet af 2018, hvor det forventes, at pelshuset modtager cirka 29 millioner minkskind.

Ansættelsen af de nye kollegaer er sket for at imødekomme de mange skind på den bedst mulige måde.

- Det er vigtigt, at vi har hænder nok, så vi kan løse sorteringsopgaven på en tilfredsstillende måde til glæde for vores skindleverandører og kunderne i auktionssalen, siger Bjarne Rasmussen.

Pelshuset har for længst modtaget de første skind, som er indleveret den kommende salgssæson, og det forventes, at der udbydes omkring 3 millioner skind til februar.

Kopenhagen Furs nyeste kollegaer begynder mandag d. 4. december i maskingruppen. Her skal de i løbet af deres første måned lære maskinerne at kende.  Fra d. 4. januar begynder de en uddannelse i kvalitetssortering, som varer fem uger, under kyndig vejledning af Kopenhagen Furs kvalitetsinstruktører.