Kopenhagen Fur med statsministeren i sydkoreansk erhvervsfremstød

Kopenhagen Furs er i disse dage med statsminister Lars Løkke Rasmussen i Seoul som en del af et handelsfremstød, der skal øge samhandlen mellem de to lande.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltog i går i en gallamiddag, hvor Kopenhagen Fur havde arrangeret et modeshow i samarbejde med selskabet Jindo Furs. Det sydkoreanske pelsfirma er Kopenhagen Furs største kunde i Sydkorea og er velkendt i auktionssalen. 300 gæster så showet - blandt andre Lars Løkke Rasmussen og hans kone, Solrun. Også Karen Hækkerup, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, samt overborgmester i København Frank Jensen deltog. Thomas Lehmann, Danmarks ambassadør i Sydkorea, var selvsagt også med sammen med 47 af Kopenhagen Furs tætte kunder i landet.

Den Lille Havfrues lillesøsterErhvervsfremstødet har sin baggrund i en aftale fra 2014 mellem København og Seoul, hvor repræsentanter fra de to byer underskrev en aftale om øget samarbejde blandt andet inden for kultur, turisme, transport og innovation. Derfor præsenterede statsministeren også en miniature-version af Den Lille Havfrue, som er placeret ved Han-floden i Seoul. Kopenhagen Fur har været med til at sponsere den sydkoreanske havfrue.

Mangeårigt samarbejde mellem Kopenhagen Fur og SydkoreaSamarbejdet mellem Kopenhagen Fur og sydkoreanske pelsvirksomheder har været en realitet i en årrække. Igennem Imagine-initiativet, som er et designsamarbejde mellem internationale designuniversiteter og Kopenhagen Fur, har det danske auktionshus samarbejdet med Seoul National University. Dette samarbejde blev fejret under gårsdagens gallamiddag, hvor pelsdesigns fra Imagine-initiativet blev fremvist under modeshowet.