Velbesøgt åbningsdag til skindudstillingen

Fra i dag torsdag og frem til lørdag er der skindudstilling i MCH Messecenter Herning, hvor de flotteste skind skal kåres. Der er maskinudstilling, og der er også mulighed for at købe sig en pels.

I dag slog Kopenhagen Fur dørene op til årets skindudstilling i MCH Messecenter Herning. På førstedagen var udstillingen velbesøgt af både danske og udenlandske gæster. Der forventes at komme omkring 6.000 besøgende på linje med udstillingen sidste år.
 
De næste tre dage kan gæster få lov til at komme og se, hvordan verdens allerbedste skind ser ud, når både danske og udenlandske avlere viser verdensklasse-skind frem.
 
Derudover er der også maskinudstilling, hvor man kan få en snak om den nyeste teknologi inden for minkavl og købe nye maskiner. 

Kom og få en snak og rådgivning

Kopenhagen Fur har også en stand, hvor man kan få rådgivning og se de flotte styles fra Kopenhagen Studio. Der er også mulighed for at købe en ny pels og andre pelsprodukter fra blandt andre Ole B. Christensen.
 
To gange om dagen er der show fra det københavnske dansekompagni Pivot, der blandt andet viser de flotte styles fra årets Imagine Talents show.
 
Skindudstillingen slutter lørdag, hvor præmieoverrækkelserne for de flotteste skind finder sted. Der er fri entré for gæster alle dage.