Kom til Farmerdag i Messecenter Herning

Traditionen tro falder Farmerdag i slut august, og Messecenter Herning danner rammen for det hele på fredag.

Pelsningssæsonen nærmer sig, og derfor fokuserer Farmerdag på lige netop det, hvor de over 40 tilmeldte udstillere vil vise de nyeste maskiner og udstyr til minkfarme og bearbejdning af skind frem. Det foregår i Messecenter Herning på fredag den 26. august kl. 09.30-16.00.

Til sidste års Farmerdag lå besøgstallet på 800 mennesker, der både tæller minkavlere, familie venner og udstillere. Og dette års arrangement forventes at kunne tiltrække mindst lige så mange.

Kopenhagen Fur afholder et informationsmøde kl. 11 for de interesserede, hvor biproduktforordningen, forebyggelse af våd bug og planlægning af plasmacytosetesten, test 600, er på dagsordenen.

Der har været godt fremmøde på Farmerdag de senere år, men arrangementets succes bestemmes ikke udelukkende på basis af deltagere:

- Dem, der deltager, er mennesker, der har noget at gøre med pelsning, og succesraten måles på, om de er tilfredse, siger rådgiver hos Kopenhagen Fur Hans Henrik Møller og tilføjer, at deltagerne også plejer at gå glade fra Farmerdag.

Pelsning er, som altid, den bærende del på Farmerdag i Herning, hvor der med de mange tilmeldte udstillere bliver vist masser af udstyr frem. Kopenhagen Fur vil også vise de bedste metoder til pelsning og kvalitetssikring, så pelskvaliteten kan forblive i top og fejlraten i bund.