Præmieoverrækkelse i Herning

Traditionen tro var der præmieoverrækkelse den sidste dag ved årets skindudstilling i Herning.

Scenen til skindudstillingen i Herning blev kl. 12.30 invaderet af mænd og kvinder. De skulle fotograferes og have overrakt præmier for de flotteste og bedste skind på udstillingen.

Det kneb med pladsen, så fotograf Jesper Clausen måtte dirigere det store pelsorkester. De mange mennesker på scenen vidner om, at de danske avlere er i absolut verdensklasse, når det kommer til at producere flotte kvalitetsskind, og i år var der hele 780 bundter fra fem forskellige lande.

Bjarne Rasmussen, kvalitetsansvarlig, gik på scenen, hvor han startede med at finde tre vindere i KiCKS konkurrence, der alle fik overrakt flotte præmier fra Oh! By Kopenhagen Fur. Vinderen fik overrakt et flot halstørklæde med pels.

Fremgang i kvaliteten

Bjarne Rasmussen kunne berette, at trods de dårlige skindpriser, så har der været en fantastisk stemning til skindudstillingen, og en skindkvalitet, der overgik sidste år. Skindene havde kortere hår og flere dækhår, og det var tydeligt at se, at mængden af dækhår var steget, og der var bedre dækhårspræg end forrige sæsoner.

Bjarne Rasmussen forklare, at avlerne endnu ikke er ikke helt i mål, men de er så sandelig på rette vej. Han fik takket MCH Messecenter Herning for at danne ramme om en flot udstilling.