Besøg en minkfarm og støt Røde Kors

Krogens Minkfarm ved Slagelse er én af de syv minkfarme, der åbner dørene på søndag.

Den 20. september slår syv danske minkavlere dørene op til deres farme i forbindelse med Åbent Landbrug. Danske Minkavlere støtter Røde Kors' aktuelle arbejde i verdens brændpunkter med 25 kr. for hver besøgende på de syv minkfarme, der deltager i Åbent Landbrug.

De danske minkavlere er med, når der for 18. år i træk afholdes Åbent Landbrug rundt om i Danmark. Der er lagt op til en hyggelig dag for hele familien.

Minkavlerne og deres kollegaer vil stå klar fra kl. 10-16 for at tage de fremmødte gæster med på rundvisning i minkhallerne, så interesserede danskere kan komme helt tæt på dyrene og blive klogere på, hvordan hverdagen fungerer på en dansk minkfarm.

- Vi glæder os altid til Åbent Landbrug. Det er en fornøjelse at invitere danskerne indenfor, og vi oplever generelt en stor interesse for at komme ud og se vores farme. Det er vi glade for. Årligt har vi tusindevis af besøgende rundt om i hele landet på vores 1.500 minkfarme, siger Tage Pedersen, formand for Danske Minkavlere.

Støtte til Røde Kors

Som noget særligt har de danske minkavlere i år valgt at støtte Røde Kors i forbindelse med Åbent Landbrug. Arrangementet plejer at være et stort tilløbsstykke, og de danske minkavlere har valgt at bruge anledningen til at støtte Røde Kors' aktuelle arbejde i verdens brændpunkter ved at give 25 kr. for hver besøgende på de syv minkfarme, der inviterer indenfor i forbindelse med Åbent Landbrug.

- Jeg er glad for, at vi kan bruge den positive opmærksomhed, der er omkring Åbent Landbrug til at støtte Røde Kors. Gæsterne skal blot møde op søndag den 20. september, så sørger vi for, at Røde Kors får 25 kr. per besøgende. Jo flere der kommer, desto flere penge får organisationen, så vi håber på et stort fremmøde, siger Tage Pedersen.

Sidste år besøgte godt 5.000 danskere en minkfarm i forbindelse med Åbent Landbrug, og hvis besøgstallet bliver det samme i år, vil de danske minkavlere kunne donere intet mindre end 125.000 kr. til Røde Kors.

Se mere på www.danskeminkavlere.dk