Kopenhagen Fur inviterede til stort pelsarrangement


Kopenhagen Furs åbent hus-arrangement lokkede hundredvis af herningensere til messecentret med danseshow, gode pelspriser og flotte modedesigns.

Kopenhagen Fur åbnede torsdag aften dørene til et mekka af pels for Hernings borgere.

Samtlige styles fra de 21 designstuderende, Kopenhagen Fur havde udvalgt til årets Imagine Talents-modeshow, bød gæsterne indenfor i MCH Messecenter Herning. Man kunne både købe pels hos Buntmager Ole B. Christiansens, Mads Heindorf Jewellerys, Natures Collections og MAP Furs stande, men også nyde godt af Oh! By Kopenhagen Furs stærke udsalgspriser.

Aase Sikjar, 72 år gammel, var en af de herningensere, der var mødt op til Kopenhagen Furs åbent hus-arrangement. Kopenhagen Fur fangede hende i Ole B. Christiansens stand med nåle i tøjet og et målebånd om livet.

- Jeg er her, fordi jeg skal have syet en sort minkfrakke. For 20 år siden købte jeg en pels, men nu vil jeg have en ny, fortæller Aase Sikjar.

- Ja, selvom man er oppe i årene, er det aldrig for sent at få en ny pels, siger Ole B. Christiansen.

Eventyrligt danseshow

Kopenhagen Fur havde hyret den københavnske dansegruppe Pivot Dance Company til at fremføre et danseshow i farverige pelsstyles. Showet var bygget op om H.C. Andersens eventyr, hvor både Den Grimme Ælling, Svinedrengen og Det Er Ganske Vist! var inddraget.

Efter showet fangede Kopenhagen Fur Sofia Luna Clausen på 17 år.

- Jeg er her sammen med min mor og min mors veninde. Da jeg hørte, at jeg kunne se Kopenhagen Furs designs i Herning, vidste jeg, at dét kunne jeg ikke gå glip af, siger Sofia Luna Clausen.

- Og showet var jo bare vildt godt.

Lidt væk fra hende stod Ulf Solheim fra Stockholm og nød en sandwich og et glas vin.

- Det var et utrolig spændende show. Jeg har set flere normale modeshows, men det her var virkelig særlig godt, siger Ulf Solheim.

Han er lige flyttet til Danmark i forbindelse med sit arbejde. Han går til dansk, og det var en af klassekammeraterne, der inviterede ham med til Kopenhagen Furs åbent hus-arrangement.

- Det har været en god aften, og jeg synes, det er spændende, at der kommer mere og mere pels til mænd, siger han.

Pels for alle

Mette Lund på 21 år har også taget turen til MCH Messecenter Herning. Hun var af sted med sin mor, og Kopenhagen Fur fangede hende i færd med at kigge på pels i Natures Collections stand.

- Jeg kan rigtig godt lide pels, og det er fedt at kunne se alle de spændende designs samlet et sted. Jeg er egentlig ikke på udkig efter noget specielt, men hvis jeg finder noget, kunne jeg da godt fristes til at købe det med hjem, fortæller Mette Lund.

- Det er jo nogen vildt fede priser, siger hun.

Åbent hus-arrangementet blev afholdt i forbindelse med pelsbranchens årlige messe. Her kan man både se på de nyeste maskiner, få en snak med Kopenhagen Furs rådgivere eller se nogle af verdens bedste minkskind på skindudstillingen. Messen fortsætter til lørdag kl. 15 og er åben for alle, der har lyst til at komme forbi.