Politik, mode og farm i ét arrangement

Man kunne få sig en oplevelse af både politisk, fashionabel og landlig karakter, da Ib Nielsen åbnede sin farm for alle, der havde lyst til at komme til et stort vælgermøde i anledningen af folketingsvalget.

- Det gik supergodt. Der var en rigtig god stemning.

Sådan siger minkavler Ib Nielsen, efter han lørdag åbnede dørene op for alle, der havde lyst til at komme til sin minkfarm ved Ikast i anledning af folketingsvalget.

For de knap 300 fremmødte var der var lagt op til debat mellem de fire folketingskandidater Carsten Kissmeyer (V), Frank Heidemann (S), Anders Udengaard (SF) og Alex Uhrskov Rosenbæk (DF), og der blev diskuteret både planlov, arbejdsmarked, østarbejdere og selvfølgelig landbrug.

- Jeg tror alle fik rigtig meget ud af debatten. Jeg gjorde i hvert fald, siger Ib Nielsen.

Pelsmodeshow
Da den politiske del var færdig, var der stort pelsmodeshow med pelse fra den aarhusianske buntmager Ole B. Christensen og Kopenhagen Fur, hvor blandt andet Ib Nielsens datter og byrådspolitikeren Annette Mosegaard (V) gik model.

Børnene blev budt på slush-ice, popcorn og hoppeborg, og der var gratis mad fra restaurant Noli og fadøl fra Bøllingsø Bryghus.

Ib Nielsen afsluttede dagen med at vise rundt på minkfarmen, så gæsterne kunne få et indblik i, hvordan danske mink lever.

- Politikerne fra både højre og venstre var rigtig glade for at se en minkfarm, så det var godt de kom, siger Ib Nielsen.