Velbesøgt pelsshow på Pallisbjerg Herregård

Minkavlerne Bo og Lone Kloster afholdt i begyndelsen af august en velbesøgt sommermesse på Pallisbjerg Herregård. Arrangementet bød blandt mange andre oplevelser på modeshows med pelse og kjoler.

Lørdag den 1. august kl. 10.00 bød Bo og Lone Kloster gæster indenfor til sommermesse på Pallisbjerg Herregård.

Parret, der ejer og driver en minkfarm nær Ulfborg, købte for tre år siden Pallisbjerg Herregård. Siden købet har de afholdt årlige sommermesser på herregården med den netop overståede som den tredje i rækken.

Pallisbjerg Herregård, som ligger lidt vest for Ulfborg, har tidligere fungeret som et drengehjem og har lokalhistorisk betydning.

- Der har de seneste år været en enorm interesse fra lokalsamfundet, der gerne vil besøge Pallisbjerg Herregård. Derfor giver det god mening for os at holde de her arrangementer, siger minkavler Lone Kloster.

4.000 til modeshow og jagthorn

Omtrent 4.000 mødte op til sommermessen, hvoraf turister udgjorde en stor del af gæsterne.

I løbet af dagen kunne de overvære arrangementets modeshows, hvor Buntmager Ole B. Christensen og indehaver af Humlum kjoleforretning Marianne Bredal fremviste deres kollektioner af pelse og aftenkjoler.

Med hjælp fra den lokale idrætsforening blev der serveret mad og drikke under arrangementet, der også bød på jagthorn og optrædener fra lokale bands.

Minkavlerparret Bo og Lone Kloster har gjort sommermessen på Pallisbjerg Herregård til en succes, som godt kunne blive en tilbagevendende begivenhed.