Pelsbranchen cykler gennem det midtjyske landskab

I august 2013 tog mænd og kvinder fra pelsbranchen udfordringen op ved cykelløbet Rundt om Horsens.

Alle i og med relation til pelsbranchen kan deltage, når Kopenhagen Fur stiller med et hold ved årets sensommerløb søndag den 29. august ved Kjellerup.

For tredje år i træk stiller den danske pelsbranche med et motionshold, når Kjellerup Cykelklub afholder det årlige sensommerløb - og du kan være med.

Pelsdyravlere, familiemedlemmer, medarbejdere, leverandører, ansatte i Kopenhagen Fur og alle andre med relation til branchen er velkomne til at deltage på holdet.

De sidste to år har minkavlermotionister stillet et hold i Horsens, men denne gang foregår cykelløbet ved Kjellerup, hvor der er tilrettelagt to cykeldistancer gennem det smukke, midtjyske landskab: Én på 80 km og én på 47 km.

Alle kan være med

Den korte rute er en forholdsvis nem rute, hvor alle kan være med. Den lange rute på 80 km. er let kuperet og med gode udfordringer. Løbet begynder kl. 10.00, og der vil være præmier til første-, anden- og tredjepladsen på begge ruter.

Alle deltagere får en flot Kopenhagen Fur-cykeltrøje.

Man kan tilmelde sig online her frem til løbsdagen den 29. august (ekstra gebyr efter den 20. august) eller på selve løbsdagen.

Husk at skrive Kopenhagen Fur under "klubnavn" ved tilmelding.

Efter tilmelding skal du kontakte tovholder John Papsø på jpa@kopenhagenfur.com og oplyse trøjestørrelse.

Trøjen vil blive uddelt på selve løbsdagen. Vel mødt!