Kommende arrangementer

 

24.-25. august: Skagen Food and Deisgn Market, Skagen

1. og 2. september: Brønderslev Bæredygtighedsfestival - Åbent Hus på to gårde 

16. september: Åbent Landbrug

13.-15. oktober: Fårup Sommerland, Nordjylland

 

Minkavl i øjenhøjde

I løbet af sensommeren og efteråret er der en række arrangementer med deltagelse af minkavlere fra Kopenhagen Fur. 
Arrangementerne foregår i hele landet og strækker sig fra Svinninge til Skagen.

Skagen Food & Design Market, 24.-25. august.

På Kopenhagen Furs stand står Nordjyske minkavlere klar til at fortælle de besøgende om livet som minkavler, mens buntmager Sofie Merete Erichsen viser de nyeste pelsteknikker fra Kopenhagen Fur Studio.

Desuden kan du købe pels fra buntmager Ole B. Christensen og Oh! by Kopenhagen Fur. Tillige er der pelsmodeshows med styles fra henholdsvis Kopenhagen Fur Studio og Ole B. Christensen. https://issuu.com/skagen-tourist/docs/skagen_food___design_market_2018?e=2182343/63811243 

Åben Gård ved Bæredygtighedsfestival 1. og 2. september.

I forbindelse med Brønderslev Bæredygtighedsfestival holder de to avlere John Trier Rasmussen og Hanne Kristensen Åben Gård på hver deres gård. Her kan alle interesserede få indblik i både minkens og avlernes hverdag. https://www.facebook.com/9700baeredygtighedsfestival/


Åbent Landbrug på tre minkgårde og en landbrugsskole, 16. september

De danske minkavlere deltager igen i år i Åbent Landbrug søndag den 16. september, der hvert år gæstes af ca. 100.000 besøgende.

I år deltager tre minkgårde i henholdsvis Bording i Midtjylland, Svinninge på Sjælland og Brovst i Nordjylland. Her kan man få en rundvisning på minkgården samt opleve livet som minkavler. Derudover er der flere aktiviteter til børnene samt lidt godt til ganen. Desuden deltager de sønderjyske avlere med en stand på Gråsten Landbrugsskole.

Du kan læse mere om, hvad der foregår på de enkelte gårde på www.aabentlandbrug.dk.

 

"Bondegården" i forb. m. Høstfest i Fårup Sommerland, 13.-15. oktober

Igen i år deltager de danske minkavlere i forbindelse med Høstfesten i Fårup Sommerland i efterårsferien.  Avlerne deltager sammen med det øvrige landbrug på Eventpladsen, hvor man kan blive klogere på det danske landbrug og komme i snak med lokale landmænd.

Læs mere om arrangementet på www.faarupsommerland.dk